środa, 21 sierpnia 2013

Sałatka z tuńczykiem i makaronem




Składniki:

  • puszka tuńczyka
  • pół puszki kukurydzy
  • 200-300 g drobnego makaronu
  • 6 ogórków konserwowych
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:
Makaron ugotować, połączyć z tuńczykiem, kukurydzą i pokrojonymi ogórkami. Przyprawić, połączyć z majonezem i jogurtem. Życzę smacznego.

2 komentarze:

DżemDżus pisze...

Do tej pory taka sałatkę jadałam z ryżem, teraz muszę spróbować z makaronem.

poziomka pisze...

Dzień dobry, Zwracam się z uprzejmą prośbą o podanie kontaktowego adresu e-mail na kontakt@blog-media.pl w celu umożliwienia przekazania propozycji współpracy. Pozdrawiam serdecznie, Magdalena

Przyciski Listonic