środa, 28 grudnia 2011

Sałatka z marynowanych pieczarek



Składniki:
  • 150 g marynowanych pieczarek
  • sos sałatkowy szefa 2 w 1 knora
  • ser żółty ementaler
  • 3 szt.ogórka konserwowego
  • 4 plastry szynki
  • natka pietruszki
  • majonez
Sposób przygotowania:
Pieczarki pokroić na pół, jeśli są większe na ćwiartki. Ser pokroić na grubsza plastry a następnie na paski. Szynkę również kroimy w paski a ogórka w kostkę. Sos sałatkowy wymieszać z majonezem. Wszystkie składniki połączyć i dodać posiekaną natkę pietruszki. Przepis pochodzi ze strony przepisy.pl. Smacznego.

1 komentarz:

"moje pasje" pisze...

Uwielbiam :) Robię bardzo podobna i nazywam ją "pychotką" :D

Przyciski Listonic