Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki mieszamy w małym, zakręcanym słoiku, trzymając go w ręce i energicznie potrząsając do momentu aż składniki idealnie się połączą. Oczywiście proporcje można zmieniać według własnych upodobań. Sos ten smakuje najlepiej do sałaty lodowej z dodatkami, np: rzodkiewka, cebula, papryka, ser feta i ewentualnie gotowany filet drobiowy, pokrojony w kostkę. Smacznego.
4 komentarze:
bardzo lubię ten sos jako dodatek do różnego rodzajów sałaty :) pozdrawiam
Robiłam kiedyś dip z dwóch musztard był naprawdę smaczny. Patrząc na Twoje dodatki wiem, że na pewno tez tak smakuje :)
Ja tez bardzo lubie takie polaczenie, dobrze smakuje z kluskami i kurczakiem:)
śliczny słoiczek ...a dip musi smakować pysznie z sałatą:)
Prześlij komentarz